OBS! Bio Vågen har onumrerade platser, först på plats i salongen får välja plats först. Dock får du som bokar online ändå ”välja plats”, men det är  onumrerat som gäller. Vi arbetar på att fixa till det och ber om överseende så länge.

Bio Vågen öppnade dörrarna 1988 i det då nybyggda Vattenpalatset i centrala Lerum. Bio Vågen är en mysig kvartersbiograf i nära anslutning till buss och pendeltåg. Bions vision är att erbjuda alla sina besökare en upplevelse utöver det vanliga. Därför satsar vi på en personlig och gemytlig miljö. Vi visar allt från amerikanska storfilmer till smalare europeiska titlar. Vi har också ett brett utbud av barnmatinéfilmer och svensk kvalitetsfilm.

Vi ser till att alltid öppna biografen i god tid innan aktuell filmvisning, så Du i lugn och ro hinner hämta ut dina biljetter, ta en fika och köpa Ert biogodis i Vattenpalatsets foajé.

Sedan hösten 2011 är biografen utrustad med den senaste digitala visningstekniken i 2K. Vi kan även erbjuda den vassaste 3D upplevelsen i Dolby-3D, det bästa som finns på marknaden just nu.

Salongen har 119 platser och är självklart handikappanpassad.

Välkommen ned till en trevlig stud och bra filmupplevelse!